[ad_1]
جاکارتا: بیش از 75 نفر جان خود را از دست داده و ده ها نفر همچنان مفقود شده اند سیل ناگهانی و زمین لغزش برخورد اندونزی و مجاور تیمور شرقی، مقامات روز دوشنبه گفتند.
سیل ناشی از باران های سیل آسا ، ویرانی و ویرانی در جزایر کشیده شده از فلورس در اندونزی تا تیمور شرقی ایجاد کرده و هزاران نفر را به پناهگاه ها فراری داده است.
سیلاب و رانش زمین منجر به طغیان سدها ، غرق شدن هزاران خانه و نجاتگران در تلاش برای به دام انداختن بازماندگان شد.
رادیتیا جاتی سخنگوی آژانس مدیریت حوادث و سوانح اندونزی به MetroTV گفت: “55 کشته وجود دارد ، اما این تعداد بسیار پویا است و قطعاً تغییر خواهد کرد ، در حالی که حدود 42 نفر هنوز مفقود هستند.”
یک مقام رسمی در شبه جزیره کوچک واقع در بین اندونزی و استرالیا گفت که حداقل 21 نفر نیز در تیمور شرقی کشته شده اند.
بسیاری از مرگ ها در پایتخت ویران شده تیمور دهلی است.
لجن خانه ها ، پل ها و جاده های موجود در شهرداری اندونزی فلورس را پوشانده است ، جایی که امدادگران به دلیل باران و امواج شدید برای رسیدن به منطقه ای دورافتاده و آسیب دیده تلاش می کنند.
جاتی گفت: “گل و لای و شرایط شدید آب و هوایی به چالشی جدی تبدیل شده و آوارهای جمع شده كار را برای تیم جستجو و نجات دشوار می كند.”
“دارو ، غذا ، پتو” ، ساکنان ترسیده به پناهگاه های موقت در منطقه دور افتاده جمع می شوند و یا در آنچه در خانه آنها باقی مانده مخفی می شوند.
آلفونس هادا بتان ، رئیس آژانس فاجعه ایست فلورس گفت: “افراد تخلیه شده توزیع می شوند. صدها نفر در هر منطقه فرعی وجود دارد ، اما بسیاری دیگر در خانه خود باقی مانده اند.”
“آنها به دارو ، غذا ، پتو نیاز دارند.”
باران باعث تلاش برای یافتن بازماندگان شد.
بتان گفت: “ما شک داریم که افراد زیادی دفن شده اند ، اما مشخص نیست که چه تعداد مفقود شده اند.”
در لمباتا ، یک جزیره در نیمه راه فلورس و تیمور ، بخشهایی از برخی از روستاها توسط جریانهای گل و لای در اقیانوس به کوه منتقل شدند.
پیش از این ، دسترسی جاده قطع شده بود و مقامات محلی مجبور شدند تجهیزات سنگین را برای بازگشایی جاده ها مستقر کنند.
عکس های لمباتا نشان می دهد مردم محلی با پای برهنه از لجن و خانه های فروریخته گذشته عبور می کنند تا قربانیان را در برانکارد موقت تخلیه کنند.
رانش زمین و سیل منجر به مرگ در مجمع الجزایر جنوب شرقی آسیا در فصل بارندگی معمول است.
در ماه ژانویه ، جاری شدن سیل برق در شهر اندونزی Sumedang در غرب جاوه باعث کشته شدن 40 نفر شد.
و در سپتامبر گذشته ، حداقل 11 نفر در رانش زمین در بورنئو کشته شدند.
آژانس فاجعه این کشور تخمین زده است که 125 میلیون اندونزیایی – تقریبا نیمی از جمعیت این کشور – در مناطق مستعد رانش زمین زندگی می کنند.
به گفته متخصصان حفاظت از محیط زیست ، بلایا اغلب در اثر جنگل زدایی ایجاد می شوند.
[ad_2]