[ad_1]
لاهور: شازیا در سن 14 سالگی مورد تجاوز قرار گرفت ، قدم نادر و جسورانه ای را اعلام کرد که جرم را به پلیس پاکستان گزارش کرد تا فقط با آسیب روبرو شود. “تست بکارت“- روال دیرینه ای است که عدالت قربانیان را انکار می کند.
این نوجوان پس از حمله توسط پسر عموی پدرش هنوز سرگیجه داشت که پلیس او را مجبور کرد به یک دکتر مراجعه کند که یک معاینه پزشکی تهاجمی انجام داد تا مشخص کند که در گذشته او رابطه جنسی داشته است یا خیر.
شازیا ، نه نام اصلی خود ، در بیانیه ای مکتوب به خبرگزاری فرانسه گفت: “او به من گفت پاهایم را باز کن و انگشتان پای خود را وارد کن”.
“این بسیار دردناک بود. من نمی دانستم چرا او این کار را می کند. کاش مادرم با من بود.”
در کشوری که میزان تجاوز جنسی به میزان قابل توجهی کمتر گزارش شده و از بازماندگان بیش از است خشونت جنسی آزمایشات بکارت اغلب به عنوان بخشی از تحقیقات پلیس منصوب می شود.
نتیجه این امر می تواند برای هر پرونده جنایی بسیار حیاتی باشد ، در صورتی که یک قربانی مجرد از نظر جنسی فعال در نظر گرفته شود ، بدنام سازی کند.
این تا حدی توضیح داده شده است پاکستانبه گفته فعالان و وكلا ، مجازات بی طرفانه تجاوز به عنف با آمار رسمی فقط 0.3٪ است.
“تست دو انگشت“توسط شازی پشتیبانی می شود كه پزشك باید انگشتان خود را به واژن قربانی وارد كرده و بنویسد كه آیا” به راحتی وارد آنها می شود “یا نه.
زن باید معاینات را انجام دهد ، اما این راهنما همیشه دنبال نمی شود.
آزمایشات دیگر برای بکر بودن بینایی – گاهی اوقات با کمک میله های شیشه ای – به دنبال علائم پارگی یا زخم های بهبود یافته است.
اینها می توانند تاثیری دردناک بر بازماندگان خشونت جنسی ، که قبلاً با یک ننگ اجتماعی وحشتناک در کشوری وسواس دارند که “آبرو” زنان را حفظ می کند ، داشته باشند.
شازیا درباره آزمایشهای خود سه سال پیش گفت: “به من نگفتند كه چگونه مرا معاینه می كنند. آنها فقط گفتند كه برای كمك به پلیس باید توسط پزشك ویزیت شوم.”
والدین شازیا ، که پرونده را تشکیل دادند ، بعد از فشار خانواده ، آن را تکذیب کردند.
براساس این آزمایش ، آزمایشات بكارت مشابه در حداقل 20 كشور جهان از برزیل تا زیمبابوه مورد استفاده قرار می گیرد سازمان بهداشت جهانی.
این مقاله می گوید که امتحانات نقض حقوق بشر است و مطلقا علمی ندارد.
اما مقامات بهداشتی پاکستان مدتهاست که همه دختران و زنانی را که ادعای تجاوز به عنف را گزارش می کنند تشویق می کنند که مورد آزمایش قرار گیرند.
سیدرا همایون ، فعال خشونت جنسی ، به خبرگزاری فرانسه گفت: “من این را به خودی خود یک تجاوز دیگر می دانم.”
“بیشتر قربانیان تجاوز جنسی که من با آنها کار کرده ام گفته اند که از آن آسیب دیده اند.”
اسناد دادگاه که توسط خبرگزاری فرانسه دیده می شود ، تصویری واضح از چگونگی شرمساری و تمسخر قربانیان تجاوز به عنف دارد اگر یک متخصص پزشکی به این نتیجه برسد که آنها سابقه تماس جنسی دارند.
مردی که به جرم تجاوز به یک کودک 15 ساله در یکی از روستاهای خارج از شهر فیصل آباد محکوم شده بود ، پس از بررسی قاضی توسط نتایج آزمون با دو انگشت ، در سال 2014 در دادگاه تجدیدنظر آزاد شد و حکم داد که این نوجوان “بانوی آسان فضیلت” است.
در این تصمیم آمده است: “اظهارات بی اساس (قربانی) قابل خواندن نیست زیرا از دهان یک دختر خراب شده است.”
مقامات قضایی و وکلا می گویند معاینات تهاجمی گاهی اوقات بدون درک کامل و حتی رضایت قربانیان تجاوز جنسی ، اغلب توسط پزشکانی انجام می شود که آموزش حساسیتی ندارند.
یک پزشک زن که در یک بیمارستان دولتی در لاهور کار می کند به خبرگزاری فرانسه گفت که او با سوicion ظن به دنبال قربانیان جوان تجاوز جنسی است.
وی بدون ارائه هیچ مدرکی ادعا می کند که خانواده ها اغلب اگر متوجه شوند که یک دختر مجرد رابطه جنسی دارد ، ادعای تجاوز جنسی می کنند.
وی که خواست نامش فاش نشود ، گفت: “اما ما می توانیم از طریق آزمایشاتی که انجام می دهیم به راحتی مشخص کنیم که آیا این دختر قبلاً رابطه جنسی داشته است یا خیر. بنابراین ما می دانیم کدام عبارت نادرست است و کدام یک”.
برخی از مورخان ادعا می کنند که آزمایشات بکارت به دوران استعمار برمی گردد و انگلیس برای بی اعتبار کردن قربانیان تجاوز به عناصر محلی از این روش استفاده می کرد ، از سال های استقلال این کشور در هند و پاکستان رواج زیادی دارد.
صدف عزیز ، مبارز مخالف آزمایش ها ، گفت: “این در زمان استعمار به دلیل یک باور غلط یا باور کلیشه ای مبنی بر تمایل زنان محلی به دروغگویی در مورد این جنایات به وجود آمد.”
پاکستان همچنان کشوری کاملاً محافظه کار است ، اما هنوز نشانه هایی از افزایش عصبانیت نسبت به رسیدگی به موارد خشونت جنسی وجود دارد.
تجاوز دسته دسته اخیر به مادری در مقابل فرزندانش در بزرگراه ، اعتراضاتی را در سراسر کشور به راه انداخت که به دلیل اظهارات روسای پلیس مبنی بر این که او نباید شبها تنها رانندگی می کرد ، دامن زد.
به دنبال این اعتراض ، رئیس جمهور پاکستان ماه گذشته قانون جدید تجاوز به عنف را تصویب کرد که آزمایش دو انگشت را ممنوع می کند اما معاینه بصری برای بکر بودن را رد نمی کند.
این قانون هنوز توسط مجلس تصویب نشده است.
اما فعالان این ماه در پرجمعیت ترین استان این کشور ، پنجاب ، جایی که دادگاه عالی لاهور تمام آزمایش های بکارت را برای اولین بار در نوع خود در پاکستان غیرقانونی اعلام کرد ، پیروزی بزرگی کسب کردند.
حقوقدانان امیدوارند که این امر بتواند اثر دومینو را در سراسر کشور تحریک کند ، و پرونده ای مشابه از طریق دادگاه های همسایه استان سند راه یابد.
[ad_2]